Hoi, ik ben Nick! Ik kom team Eijzenga versterken als kickbokstrainer en personal trainer. Daarnaast verzorg ik ook op vrijdagmiddag de kidslessen. In de afgelopen jaren heb ik mij op het CIOS en de ALO ontwikkeld als vechtsporttrainer, personal trainer en gymtrainer. Tijdens deze 4 jaar heb ik op verschillende basisscholen gymlessen gegeven, naschoolse activiteiten aangeboden en sportevenementen georganiseerd. In deze periode kwam ik ook in aanmerking met verschillende vechtsporten en fitness. Inmiddels heb ik meerdere jaren kickboksen, boksen en fitness beoefend in combinatie met een gezond voedingspatroon, waardoor ik mij mentaal en fysiek erg fit voel. 
De vechtsporten die ik heb beoefend hebben mij geleerd om door te zetten, respect voor een ieder te hebben en discipline en zelfvertrouwen te ontwikkelen. Bovenstaande competenties bieden een sterke basis voor een ieder en komen daarom ook zeker aanbod tijdens de trainingen. 
Momenteel volg ik de opleiding tot vechtsporttrainer en pedagoog op de Hanze Hogeschool om mijn kennis en expertise te verruimen. 

Als trainer vind ik het belangrijk dat de deelnemers plezier hebben, zich welkom voelen bij de trainer en in de groep en dat er respect is voor een ieder. 

Wilt u kind graag een kidsles of kickboks les volgen of wilt u zelf graag langskomen voor een privé of duo training boksen, kickboksen of fitnessen? Dan zijn jullie van harte welkom en zie ik jullie op donderdag of vrijdag!

Img 3188