Teameijzenga Logo

TEAMBUILDING

Wij geloven dat we met dit nieuwe concept teams beter kunnen laten samenwerken en weerbaar kunnen maken. Door de samenwerking met NOBTRA gecertificeerde managementtrainers en Mariniers, kunt u onder veilige omstandigheden uit uw comfortzone gaan en werken aan een hechter team.

We bieden een drietal trainingen aan

4 uur:
In deze training ga je met je team actief aan de slag met fysieke en mentale uitdagingen. In een gecontroleerde en veilige omgeving wordt u uitgedaagd om als groep te leren samenwerken. Deze training is gericht op de drijfveren van de medewerkers voor een optimale samenwerking.

8 uur:
Dit is een training met daarin militaire skills en drills verwerkt. Speciaal ontworpen om (sport) teams naar een hoger niveau te brengen.
De deelnemers worden uit hun comfortzone gehaald en geconfronteerd met variërende en uitdagende omstandigheden. De fysieke en mentale inspanningen dragen bij aan het verleggen van grenzen. Door tijdsdruk, vermoeidheid en het omgaan met teleurstellingen komen karaktereigenschappen naar voren, die bij de meeste mensen vooraf niet bekend waren. De deelnemers leren zichzelf en hun team op deze manier goed kennen. Wie is de natuurlijke leider van de groep, wie loopt de kantjes eraf en wie durft zichzelf op te offeren voor het teambelang.

KAMP EIJZENGA
24 – 48 uur:
Een concept wat veelvuldig op tv te zien is. Onder andere kamp van Koningsbruggen (KCT) en “Who dares wins” (Marsof).
Ga met je team of individueel langdurig de uitdaging aan, om het absolute uiterste van jezelf te vragen en over de grenzen heen te gaan. 
Leer samenwerken onder extreem moeilijke omstandigheden en ga door waar anderen stoppen. Wil je weten uit welk hout je gesneden bent? Deze training komt het dichtstbij de daadwerkelijke militaire training.
Bel voor meer info naar 0518-461638.