Teameijzenga Logo

Loop Spieren voor Spieren

Op zaterdag 9 juli gaan wij lopen voor Spieren voor Spieren. We hebben verschillende afstanden die je kan wandelen of hardlopen. Ook mag je samen met iemand de afstand verdelen. De Afstanden: 1 km voor mensen met een beperking, 5, 10, 21, 42 en 85 km.

Fietstocht

Vanaf Team Eijzenga vertrekken we rond 6:00 uur om daarna via de Zwarte Haan een route te fietsen die zo nauwkeurig mogelijk over de provinciegrens loopt. Een tocht van meer dan 300 kilometer, een absolute uitdaging en een mooi avontuur. Deze tocht wordt een stuk draaglijker als er een peloton gevormd kan worden met racefietsers die deze uitdaging ook wel zien zitten. Samen gaan we op zoek naar sponsoren en daarmee hopen we het bedrag van de lopers en wandelaars voor Spieren voor Spieren te verhogen. In aanloop naar deze dag kunnen we onderling al een aantal momenten inplannen om samen te gaan fietsen. Natuurlijk kan er ook gekozen worden om een gedeelte van de route mee te fietsen en ons op die manier te ondersteunen.

Over Spieren voor Spieren:

Spieren voor Spieren wil alle spierziekten bij kinderen verslaan. Opbrengsten van fondsenwervende activiteiten worden snel en effectief ingezet ten behoeve van onderzoek naar spierziekten en de verbetering van het diagnose- en behandelingstraject. Onder het motto ‘Gezonde spieren zetten zich in voor zieke spieren’ ondersteunen veel (ex) topsporters de doelstellingen van de Stichting.

 
Wil jij meedoen? Geef je op via info@teameijzenga.nl
Spieren Voor Spieren Logo 3 660x330