Teameijzenga Logo

Evan Stienstra

Mijn naam is Evan Stienstra, 24 jaar jong en woonachtig in Leeuwarden. Ik zit in het laatste jaar van Creative Media Professional aan het NHL Stenden. 

In deze periode loop ik stage bij mijn eigen bedrijf, waarin ik bezig ben met het ontwikkelen van een product; ontwerpen en monteren van masterclass video’s voor profvoetballers bij Tactalyse; het opstarten van een YouTube kanaal gericht op persoonlijke ontwikkeling, fysieke gezondheid en business, en ben ik actief als fitnesstrainer/ personal trainer bij Team Eijzenga.

Doordat ik mijn passie heb gevonden in de sport, wil ik jou helpen om alles eruit te halen om je doel te bereiken. Het liefst pak ik met twee handen de grootste uitdagingen aan en maak ik van elke les een feestje die je niet snel vergeet. Ik haal mijn energie uit de enthousiaste mensen en saamhorigheid. Ook kan ik enorm genieten van een 1 op 1 gesprek, en om een luisterend oor te zijn.

Mijn specialiteiten zijn krachttraining/ fitness, circuittraining en calisthenics. Deze combineer ik graag in de groepslessen die ik geef. Daarnaast mag je van alles vragen over voeding en tips over spiergroei! 

Dus wil je jouw leefstijl een extra boost geven? Kom gerust naar mij toe en wellicht kan ik je helpen. Samen werken we naar een mooier leven!

Evan Team Eijzenga